vineri, 26 septembrie 2008

Nivelul de idiotenie al Americii

Se pare ca in America, orice proces in care se pune problema cat de cat ok este acceptat. Vrei sa stii cat de tare se plictisesc americanii? Citeste asta:

1. Bob Dougherty, in timp ce era la cumparaturi in vestitul magazin "Home Depot", Louisville, Colorado, a suferit un accident mai putin conventional. Cand s-a asezat ca omul sa isi rezolve unele nevoi naturale in baia magazinului a constatat ca nu se mai poate ridica. Un glumet pusese superglue pe colacul toaletei. In timp ce era transportat la spital vasul de toaleta s-a desprins dar nu fara sa ia cu el niste portiuni de piele. Puteti spune ca a avut o zi rea nu? Ei, Bob spera sa transforme acea zi rea intr-una norocoasa, asa ca, dupa doi ani de la incident, a scris companiei Home Depot pentru a fi despagubit cu 3 milioane de dolari.(wtf !?!). Desi i s-au oferit 2000 de dolari, acesta a refuzat si i-a dat in judecata pentru ca nu puneau la dispozitie colac sanitar pentru WC si pentru ca muncitorii nu au fost mai promti in acordarea primului ajutor. Procesul nu a fost refuzat dar inainteaza incet... 3 milioane de dolari pentru o toaleta.

2.Juan Alejandro Soto, dupa ce bause cu prietenii intr-o seara, s-a hotarat sa ia metroul. Pentru ca statia de metrou era inchisa s-a hotarat sa mearga pana la urmatoarea statie, pe sinele de metrou. In cele din urma a venit un metrou dar in loc sa stea cat mai departe de acesta, Juan a crezut ca poate sa fuga de tren. Din pacate a fost lovit si si-a pierdut ambele picioare. Alergatorul nostru, in loc sa fie recunoscator ca nu a murit, s-a gandit sa dea in judecata conductorul pentru ca el ar fi trebuit sa poata opri trenul inainte sa il loveasca. Cum a dovedit asta? A comparat viteza medie a unui tren cu viteza pe care o putea atinge el pe o banda de alergare. Desi judecatorul a hotarat ca este doar vina lui, juriul i-a acordat $1.4 milioane.

3. Un tip din Lodi, California, a ajuns sa se dea singur in judecata. Curtis Gokey conducea un camion de colectat gunoiul cand a dat cu spatele intr-o masina parcata pe marginea drumului... masina era a lui. Acesta a cerut $3,600 despagubire pentru ca o masina care apartinea orasului a lovit masina lui, omitand sa spuna cine conducea respectiva masina de gunoi.

4. Doua fete au sunat intr-o noapte la usa unei vecine si i-au lasat un cos cu prajituri si un biletel si au fugit. Ce dragut nu? Vecina lor nu a fost atat de fericita. A petrecut noaptea la sora ei si a doua zi s-a dus la spital pentru ca facuse un atac de panica, toate astea de la un cos cu prajituri. Femeia le-a dat in judecata pe cele doua fete care au fost nevoite sa plateasca $900 spitalizarea dar au fost tratate de presa ca niste eroine.

5. Un peste din Florida a si-a dat in judecata clientii pentru ca l-au bagat la inchisoare.

Lista poate continua la nesfarsit...

Niciun comentariu: